Echipa

Emanuel Stanciu

Emanuel Stanciu

Personal Trainer

“Pot spune despre sport că este parte din viața mea, o pasiune și un mod de a-mi exprima personalitatea. Orele de muncă depuse în sălile de fitness m-au învățat să fiu așa cum sunt în ziua de astăzi: optimist, concentrat și energic.

Mi-am dorit să pot oferi și celorlalți șansa de a dobandi aceste calități, motiv pentru care am decis să urmez studiile în cadrul Facultatii de Educație Fizică și Sport , secția Sport și Performanță Motrică, unde am participat ca asistent la cercetarea doctorală a asist. univ. Remus Vaidahazan. Astfel, am aprofundat o temă extrem de interesantă, „Relaţiile de influenţă între parametrii efortului şi dinamica frecvenţei cardiace în antrenamentul cu greutăţi”.

Ulterior, am început pregătirile în cadrul cursului de formare Fitness Scandinavia Personal Trainer nivel 1, care m-a ajutat să construiesc o bază solidă în antrenamentul cu greutăți.

După un an ca și antrenor personal am dorit să îmi lărgesc bagajul de cunoștințe, iar în urma cursului de Personal Trainer nivel 2 am dobândit noi cunoștințe: evaluarea posturală, corectarea posturii, evaluarea nivelului funcțional, strategii şi procedee pentru a creşte forța şi rezistența diverselor categorii de populație cum ar fi: copii, femei însărcinate, persoane de vârsta a treia.

Sunt pasionat de dezvoltare personală și cred cu tărie că sportul reprezintă primul pas spre succes, așa că oricare ar fi profesia ta, nu trebuie să îl neglijezi, iar pentru a-ţi atinge obiectivul vin în ajutorul tău cu tehnici și instrumente noi de antrenament.

Pasiunea și devotamentul meu pentru sport sunt cele mai importante calități pe care le pot utiliza în cadrul antrenamentelor desfăşurate împreună. Te astept cu mult drag la sedințele de antrenamente personale!

ADELA CRISTEA

ADELA CRISTEA

Cycling

SCHWINN CYCLING Instructor (Bronze Level Certification) MOVE ON Fitness Education

Pentru mine a fi un instructor de Cycling de succes înseamnă să trăiești prin și pentru Cycling, să fii un model de urmat, să îți determini clientul să își atingă obiectivele, fără a-i impune acest lucru, insuflându-i pasiunea și ambiția de a practica Cyclingul.

Cycling-ul Indoor este un concept de group training ce presupune o activitate cardiovasculară similară altora precum aerobicul, alergarea şi alte jocuri sportive. Este vorba de pedalarea în ritmul muzicii pe o bicicletă staţionară, special concepută pentru o astfel de clasă. Cele 60 de minute ar trebui să cuprindă încălzirea dinainte de antrenament, antrenamentul propriu-zis și minutele de stretching de după.

Experienta:

 • Practic Indoor Cycling din 2011.
 • Carpathian Tour 2016 Bucuresti (8 ore de Cycling);
 • Participari la Conventii de Fitness precum, Living Fit- Cluj Arena in 2014 si 2015, Fitness Scandinavia in 2016

Educatie:

MOVE ON Fitness Education este o Şcoală de Fitness care instruiește antrenori de calitate și iubitori de fitness, prin cursuri la cel mai înalt nivel de performanţă.

Diana Radu

Diana Radu

BodyPump, BagBoxing, Zumba, Step&Tone, Core, Pilates, Cycling

Cred cu tărie că sportul are puterea de a-ți face viaţa mai bună, de a te face mai vesel, mai energic şi chiar mai eficient la locul de muncă. Cred, de asemenea, în puterea unui zâmbet de a-ți schimba ziua în bine. Uneori va fi rândul meu, alteori al tău. Şi vei ajunge să aştepţi cu nerăbdare să treacă orele de la job sau de la şcoală pentru a veni la sală, „your happy place”. Indiferent de pregătirea ta fizică, ne vom asigura că îți atingi obiectivele cu zâmbetul pe buze.

Despre mine:

Am fost timp de opt ani în componența echipelor de baschet CSS Arad şi CSS Viitorul Cluj-Napoca; 4 ani membră a trupelor de dans X-tasy și Madness;

Din anul 2014 sunt instructor internațional certificat Aerobic Fitness-Fitness Scandinavia School;

Instructor Zumba Fitness ( 2014);

Instructor INTERNATIONAL KANGOO POWER SILVER (2014);

Instructor BODYPUMP (R)- LES MILLS (2015);

Instructor internațional SPINNING (R) (2015);

Claudiu Zbucea

Claudiu Zbucea

Cycling, BodyPump

Cu o experienţă de mai mult de o mie de ore de cycling indoor şi  de câteva sute de ore ca instructor de schwinn, vă garantez că orice oră de cycling împreună cu mine va avea câteva motive să vreţi să o repetaţi. Indiferent că vom urca un deal sau vom pedala foarte repede, pe ritm de muzică bună, transpiraţia şi buna dispoziţie va face să avem un antrenament cardio foarte eficient şi plăcut.

Haideţi să ne mişcăm sănătos şi să vedem cât descărcăm: 700, 800 sau 900 Kcal într-o oră de Fartlek, Hill sau High end endurance. Cei cinci ani de experienţe în cycling indoor împreună cu cele învăţate de la zeci de instructori le împărtăşesc celor ce vin la cycling la CBC Fitness Corner.

Raul Felecan

Raul Felecan

Personal Trainer, TRX, BagBoxing

Fost sportiv de performanţă, practicant de Karate WUKF, membru al lotului national de juniori/seniori Karate WKC, timp de opt ani, cu multiple rezultate remarcabile la Campionatele Mondiale si Europene WUKF, dar şi la alte Open-uri din Europa, America, Asia si Africa.

Carisma, flexibilitatea, amabilitatea, ambiţia şi exigenţa sunt câteva caracteristici ce mă reprezintă şi pe care încerc să vi le împărtăşesc şi vouă.

Studii:

 • Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, UBB, Cluj Napoca, specializare: Fitness-Culturism.

Certificări/diplome:

 • Instructor Fitness şi Antrenor Personal level 1 – Fitness Scandinavia
 • Instructor Personal Trainer level 2 – Fitness Scandinavia
 • TRX Suspension Training
 • Certificat Fight Klub, Bagboxing / Khai Bo
 • Maestru Emerit al Sportului – Ministerul Tineretului si Sportului
 • Curs de instructor de Karate WUKF
 • Curs de arbitru de Karate WUKF, cat. B

Vă aştept la mişcare!

Claudia Calina

Claudia Calina

Personal Trainer, Pilates, Tabata, Power Core, TRX

Când zic “pilates” zic sculptorul care, cu cea mai mare precizie şi în cele mai mici detalii, obţine dintr-un material brut o operă de artă. Această transformare am simţit-o pe corpul meu – deşi mereu am fost o persoană slabuţă. Este fantastic să-ţi recapeţi corpul şi să devii constienta de fiecare părticică din el, pentru ca pilates-ul este mai mult decât un sport, este  O STARE DE BINE, atât la nivel fizic cât şi la nivel psihic.

Vă invit să vă faceți timp pentru mintea, sufletul și corpul vostru și să încercați minunea asta de mișcare alături de mine!