Sănătatea voastră – o prioritate pentru noi

Sănătatea voastră – o prioritate pentru noi

În ciuda faptului că trecem printr-o situație cum n-am mai întâlnit până acum, noi, echipa CBC Fitness Corner, încercăm să păstrăm normalitatea în sală. În spatele măștilor de protecție am rămas aceiași oameni care vă ghidează la antrenamente și care vă așteaptă cu nerăbdare zilnic la sală. Am adoptat cât mai multe măsuri de prevenire a virusului, pentru ca voi să veniți în continuare la antrenamente. Vă întrebați ce am făcut? Vom detalia puțin mai jos.

Măsurile adoptate la CBC Fitness Corner

Încă de la intrarea în clădire veți putea observa noile modificări. Veți fi întâmpinați de un aparat de termo-scanare, care vă va măsura temperatura. Important este ca valorile rezultate să fie în parametri optimi pentru a putea intra în clădire. Tot la intrarea veți întâlni un recipient cu dezinfectant. Astfel de recipiente există atât în sală, cât și în vestiare.

Este esențial ca pe tot parcursul vostru de la intrarea în clădire și până la părăsirea acesteia să purtați mască de protecție. Cum fiecare membru al echipei CBC Fitness Corner poartă mască pentru siguranța voastră, ne dorim ca acest lucru să fie reciproc. Deși la antrenamente nu este obligatorie, noi vă încurajăm să o purtați.

Antrenamentele se bazează pe exerciții individuale, astfel încât să fie redusă interacțiunea cu alte persoane sau cu aparatele utilizate de acestea. Spre exemplu, la clasele de Cycling cei prezenți lucrează doar cu un aparat, în vreme ce la clasele de Strength and Conditioning fiecare persoană folosește un singur echipament corespunzător. La clasele de PUMP exercițiile sunt, de asemenea, individuale. Toate clasele se bazează pe aceeași idee.

După antrenament, persoanelor prezente le revine sarcina de a-și dezinfecta aparatura, echipamentele și suprafețele pe care le-au utilizat. Vă punem noi la dispoziție materialele necesare, nu vă faceți griji. Important este să igienizăm locul. Antrenorii se vor ocupa și ei de acest lucru. Firma de curățenie este, de asemenea, foarte activă în această perioadă, dezinfectând de mai multe ori podelele, aparatele, echipamentele, vestiare, inclusiv cheile și clanțele.

În permanență aerisim în sală. Ținem ușa de urgență deschisă tot timpul. Mai mult decât atât, clădirea este echipată cu un sistem de purificare a aerului, care elimină bacteriile și virușii.

De ce este important să respectăm măsurile?

Suntem de părere că sănătatea primează. Deși poate fi incomod să purtăm măști de protecție, efortul este unitar și solidar. La fel de importante sunt și celelalte măsuri, chiar indispensabile în lupta contra virusului, în opinia noastră. Vă îndemnăm pe toți să le respectați și nu doar la sală, ci peste tot unde mergeți. Raul, Head Coach la CBC, este de părere că: „Mișcarea și sportul făcute responsabil ne mențin sănătoși și ne oferă și o atitudine pozitivă, iar datorită ei putem trece mai ușor peste acest impas care încearcă omenirea.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *