Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Cadrul și condițiile de utilizare
Site-ul https://fitnesscorner.ro/ este deţinut de S.C. FELINVEST S.A., persoana juridica romana, cu sediul social in Cluj-Napoca, Str. Henri Barbusse, nr.44-46, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J12/90/1991, CUI RO199109,  cu denumire comerciala ‘’ CBC Fitness Corner’’ numit în cele ce urmează „CBC FITNESS CORNER” sau „Societatea”. Site-ul  https://fitnesscorner.ro/ este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, ce se completează cu prevederile legale aplicabile.

Copyright

CBC FITNESS CORNER deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului, precum și asupra logo-ului, textelor, imaginilor, video-urile, bazei de date, software-ului, sub incidența legii naționale și internaționale privind proprietatea intelectuală. Atfel, fără permsiunea scrisă prealabilă a CBC FITNESS CORNER utilizatorii sau terții nu pot copia, adapta, publica sau reproduce parțial sau total nicio informație ce se regăsește pe site-ul https://fitnesscorner.ro/

CBC FITNESS CORNER şi logo-ul CBC FITNESS CORNER sunt mărci înregistrate şi nu pot fi utilizate, copiate sau reproduse în niciun fel fără acordul scris al CBC FITNESS CORNER.

Prevederi privind datele cu caracter personal

In calitate de Operator de date cu caracter personal, CBC FITNESS CORNER isi asuma angajamentul de a respecta datele dvs. cu caracter personal si de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protectia acestora, in special prevederilor Regulamentului European 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor sau GDPR).

Pentru detalii complete, consultati Politica de confidentialitate.

Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

CBC FITNESS CORNER  îşi rezervă dreptul de a:

  • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
  • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie în orice moment, fără a anunţa, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.
  • modifica sau întrerupe orice campanie promoţionala derulata online, nefiind responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri.

Limitarea răspunderii privind funcționarea site-ului 

CBC FITNESS CORNER nu garanteaza disponibilitatea continuă a site-ului https://fitnesscorner.ro/ si/sau funcționarea sa permanentă în parametri tehnici optimi.

Încălcarea termenilor și condițiilor 

Utilizatorii iau la cunoștință că orice încălcare a termenilor și condițiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Suspendarea sau oprirea permanentă a serviciilor

Utilizatorii au obligația de a respecta termenii și condițiile menționate în prezentul document, nerespectarea acestora atrăgând sancțiunea suspendării sau anulării dreptului de a utiliza site-ul https://fitnesscorner.ro/ fără repararea unui eventual prejudiciu al utilizatorului. CBC FITNESS CORNER are dreptul de a cere despăgubiri pentru pierderile cauzate de nerespectarea prezentului document.

Legea aplicabilă si litigii

Prezentul document are natura juridică a unui contract la distanță încheiat între dumneavoastră în calitate de utilizator și CBC FITNESS CORNR și intră sub incidența legii române în vigoare.

Instanța competentă Orice litigiu în care este implicat CBC FITNESS CORNER va fi solutionat de către instanțele judecătorești române competente de la sediul sau.

Contact

Pentru întrebări, reclamații sau informații suplimentare despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la: CBC FITNESS CORNER, Str. Henri Barbusse nr. 44-46, Cluj-Napoca România sau să completați formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul fitnesscorner.ro/contact

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.